MENU

In Drenthe zijn veel huifkarverhuurbedrijven te vinden, zodoende is er dus veel vraag naar overnachtingsplaatsen voor deze huifkarren. Boederijcamping Beekdal is bij uitstek een prima overnachtingsplaats voor huifkarren. Op een speciaal hiervoor ingericht veld is een vuurplaats aangelegd waar de huifkarren om heen kunnen staan en waar ook gezellig gegeten kan worden. Op Boederijcamping Beekdal is een recreatieruimte aanwezig waar een koffie- en frisdrankenautomaat staat en een grote ruime serre met loungehoek, leestafel en houtkachel. Erg gezellig voor als iemand zijn huifkar eventjes zat is. Het is ook een prima plaats om te vertoeven voor als het slecht weer is.

 

HUIFKARREN

De paarden zijn bij ons op het goede adres, ze staan bij elkaar in een grote weide met gras en waar water aanwezig is. Omdat Boederijcamping Beekdal ook over een pensionstal beschikt, staan de huifkarpaarden overdag nooit alleen in de weide. Het is mogelijk om gebruik te maken van de buitenpiste om lekker te rijden met het paard. Op 500 meter afstand is een groot bos te vinden, dus kan er ook een buitenrit gemaakt worden.

 

OVER ONS

SCHRIJF REVIEW

VOLG ONS

Boerderijcamping Beekdal wordt met liefde en gedrevenheid beheerd door de familie Pieters. Tegenwoordig staat Valesca Pieters dag in dag uit voor u klaar en geeft zij tevens les!

klik op de pijl om naar boven te gaan

Laat horen wat u van uw verblijf vond, zodat uw volgende nóg beter is.

Review schrijven